Woonverzekering Heijen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Heijen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Generali en nowGo die schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heijen juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, storm, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als videorecorder of geyser/boiler? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Heijen? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse of London Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Halfweg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-heijen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gennep? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Heijen kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €455.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heijen
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Heijen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heijen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Heijen uitbreiden met enkele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Epse afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze additionele modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera & drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heijen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 oplopend tot €2.700.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heijen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over erfenis en conflict over verzekering. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €29,80 t/m €25,20 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heijen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?