Woonverzekering Epse Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Epse. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van storm, water, brand, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Epse mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, diefstal, inbraak, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als videorecorder of audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Epse? Open à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Europeesche en Reaal bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ederveen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-epse


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lochem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als brand en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Epse kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Vaak is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €590.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Epse
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Epse probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Epse

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Epse aanvullen met enkele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Castricum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Epse

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas + geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.450.000 oplopend tot €4.150.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Epse
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever of conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand verschillen enorm (startend vanaf €29,80 oplopend tot €31,45 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Epse op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering