Woonverzekering Graauw Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Graauw. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals Centraal Beheer en Reaal die schade als gevolg van water, bliksem, vandalisme, brand afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Graauw april 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, storm, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als horloges en geyser/boiler? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Graauw? Open à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB en ZLM verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Garminge verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-graauw


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hulst? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of diefstal. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte koelkast? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Graauw kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Normaliter worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een lek dag. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €675.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Graauw
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Graauw eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Graauw

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Graauw uitbreiden met enkele nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Doornspijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Graauw

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte vaas & het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €950.000 tot ruim €2.500.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,95 (per maand). Check ook Turien en Co dekking.

Rechtsbijstandverzekering Graauw
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk en geschil met een verzekeraar. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €27,15 t/m €29,05 per maand in april 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Graauw afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?