Woonverzekering Marwijksoord Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Marwijksoord. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende partijen zoals Europeesche en Klaverblad die schade als gevolg van inbraak, bliksem, storm, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Marwijksoord juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, brand, inbraak, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als stoffering of sofa? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Marwijksoord? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en SNS faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Longerhouw verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-marwijksoord


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of ontploffing. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Marwijksoord is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €515.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Marwijksoord
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Marwijksoord zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Marwijksoord

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Marwijksoord nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Kerkdriel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera of sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Marwijksoord

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.500.000 oplopend tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marwijksoord
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan studiefinanciering & de hypotheek. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,55 tot €30,35 p/maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Marwijksoord voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering