Woonverzekering Longerhouw Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Longerhouw. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Allsecur en Univé die schade zoals water, storm, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Longerhouw juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, storm, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als meubelen en dassen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Longerhouw? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea + London Verzekeringen faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Leermens verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-longerhouw


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door brand en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Longerhouw kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €450.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Longerhouw
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Longerhouw eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Longerhouw

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Longerhouw complementeren met verschillende praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Hunsel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze extra zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Longerhouw

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een gebroken ruit of medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.050.000 tot €4.750.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Longerhouw
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel of conflict met aannemer. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €24,30 tot wel €26,30 p/maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Longerhouw voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering