Woonverzekering Oudehaske Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Oudehaske. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote partijen als bijv. FBTO en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van brand, storm, bliksem, inbraak dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oudehaske mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, storm, inbraak, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als tafelbestek en stofzuiger? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oudehaske? Start à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK en InShared werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Oostdijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oudehaske


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als bliksem en smeltschade. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Oudehaske is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag / een kapot waterbed. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €475.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudehaske
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Oudehaske eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oudehaske

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Oudehaske nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Naaldwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad & een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oudehaske

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.500.000 tot zo’n €2.700.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudehaske
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict over erkenning van kinderen en conflict met aannemer. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €33,40 tot en met €34,90 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oudehaske voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?