Woonverzekering Naaldwijk Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Naaldwijk. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals Generali en Nederlanden van Nu die schade door o.a. brand, water, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Naaldwijk juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, inbraak, brand, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals verlichtingsornamenten en fietsen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Naaldwijk? Start meteen met direct onze vergelijker! In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of OHRA zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Megen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-naaldwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Westland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door waterschade of schroeischade. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Naaldwijk kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €550.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Naaldwijk
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Naaldwijk eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Naaldwijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Naaldwijk nog persoonlijker maken met additionele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Landgraaf afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Naaldwijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.350.000 tot wel €2.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Naaldwijk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen en conflict na autoschade. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €34,90 tot en met €33,60 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Naaldwijk afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering