Woonverzekering Heiligerlee Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Heiligerlee. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals Generali en Klaverblad die schade als gevolg van storm, brand, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heiligerlee mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, vandalisme, diefstal, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vazen of gereedschap? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Heiligerlee? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + OHRA hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Handel verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heiligerlee


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oldambt? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en vandalisme. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Heiligerlee kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €655.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Heiligerlee
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Heiligerlee eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heiligerlee

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Heiligerlee aanvullen met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Ermelo afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij gebroken glas. Let op: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Heiligerlee

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een kapotte vaas + therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €950.000 oplopend tot €4.000.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heiligerlee
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering of conflict met een autodealer. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €26,35 t/m €26,25 p/maand in mei 2024). De prijs hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heiligerlee vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering