Woonverzekering Sint Jansteen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Sint Jansteen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Centraal Beheer en Reaal die schade zoals water, vandalisme, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Jansteen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, storm, inbraak, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als koffiezetapparaat of sofa? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Sint Jansteen? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO + London Verzekeringen verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Schaijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-sint-jansteen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en roet. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Sint Jansteen is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Meestal worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €490.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Jansteen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Sint Jansteen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Jansteen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Sint Jansteen complementeren met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Oudorp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze additionele dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader + een kinderwagen. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sint Jansteen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een deuk in de auto & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.350.000 tot wel €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Jansteen
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan tuchtzaken en geschil over de uitkering. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €31,25 tot €24,60 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sint Jansteen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering