Woonverzekering EAG Assuradeuren

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering van EAG Assuradeuren. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade veroorzaakt door water, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Goedkope inboedelverzekering EAG Assuradeuren mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als gordijnrails en jacks? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goedkope inboedelverzekering van EAG Assuradeuren? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als ANWB of Reaal hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Goudse.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en plundering. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.

Inbraak / Diefstal

Een huisbraak kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningloopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.

Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een opbollende vloer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.

Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €575.

Meteen een goedkope EAG Assuradeuren woonverzekering afsluiten
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning met EAG Assuradeuren gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is je huis beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket van EAG Assuradeuren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de EAG Assuradeuren woonverzekering uitbreiden met een paar handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check jij handige details (of bezoek info over Castricum, Huizen en Soest).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

  • Een telefoon laten vallen
  • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
  • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van EAG Assuradeuren

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte vaas of smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.100.000 tot wel €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Bovag.

EAG Assuradeuren Rechtsbijstandverzekering
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een bank of ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

   • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
   • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
   • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
   • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (beginnend bij €24,10 t/m €28,55 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering EAG Assuradeuren op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering