Woonverzekering Ellemeet Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,55 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Ellemeet. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als Ditzo en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ellemeet juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, water, inbraak, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals computers en bank? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ellemeet? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Drouwen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-ellemeet


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ellemeet kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €675.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ellemeet
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Ellemeet moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ellemeet

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Ellemeet completer maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Buinerveen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ellemeet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.500.000 tot €3.300.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ellemeet
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een reisbureau & conflicten over huur. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €24,10 oplopend tot €36,90 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ellemeet afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?