Woonverzekering Buinerveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Buinerveen. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als Europeesche en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door bliksem, storm, brand, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Buinerveen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, brand, vandalisme, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kruiden en hoeden? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Buinerveen? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Generali of OHRA verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Boesingheliede verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-buinerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Borger-Odoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door bliksem of diefstal. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brandstichting? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Buinerveen is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of een kapotte leiding. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €425.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Buinerveen
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Buinerveen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Buinerveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Buinerveen nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Amstelveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een laptop + een kinderwagen. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Buinerveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding & ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.250.000 tot ruim €4.250.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buinerveen
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & conflict met een schadehersteller. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €28,40 tot wel €35,05 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Buinerveen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?