Woonverzekering Nieuwe Niedorp Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,70 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Nieuwe Niedorp. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende partijen als Aegon en Independer die schade door o.a. bliksem, inbraak, water, brand dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwe Niedorp maart 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, diefstal, vandalisme, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als oven en sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nieuwe Niedorp? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Bedrijven zoals Allianz en Polis Direct hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Moergestel verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nieuwe-niedorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hollands Kroon? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als stormschade en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Nieuwe Niedorp kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag / een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan lekkage. Veelal is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €415.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwe Niedorp
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Nieuwe Niedorp eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwe Niedorp

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Nieuwe Niedorp completer maken met additionele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je handige info (of bekijk woonverzekering Lent afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwe Niedorp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte telefoon + geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €900.000 tot zo’n €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwe Niedorp
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving en conflict met verhuurder. Daarbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €31,85 t/m €32,55 per maand in maart 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwe Niedorp op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?