Woonverzekering Frederiksoord Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Frederiksoord. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade zoals bliksem, brand, water, inbraak dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Frederiksoord juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, inbraak, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als uurwerken en overhemden? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Frederiksoord? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of OHRA faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Elp verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-frederiksoord


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Westerveld? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Frederiksoord is altijd een risico. Insluipen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €405.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Frederiksoord
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Frederiksoord probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Frederiksoord

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Frederiksoord completer maken met extra praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering De Moer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Frederiksoord

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Onder andere een kapotte tablet & medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.300.000 tot ruim €3.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering Frederiksoord
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij reorganisatie en conflict met de bank. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €24,15 tot en met €30,90 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Frederiksoord op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering