Woonverzekering Wouw Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,40 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Wouw. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen waaronder BLG wonen en Zelf die schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, brand afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wouw juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als koffiezetapparaat en weegschaal? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wouw? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en Zelf faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Wijk aan Zee verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-wouw


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Roosendaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als schade door wateroverlast en rook. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defecte magnetron? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Wouw kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €300.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wouw
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Wouw zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wouw

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt de woonverzekering in Wouw uitbreiden met een paar interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Vessem afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet en sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wouw

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte tablet & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij variërend van €1.450.000 tot zo’n €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Wouw
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden & geschil met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen nogal (beginnend bij €37,65 oplopend tot €33,25 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wouw afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?