Woonverzekering Nieuwer Ter Aa Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Nieuwer Ter Aa. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Centraal Beheer en Polis Direct die schade veroorzaakt door water, inbraak, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwer Ter Aa mei 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als verlichting of overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuwer Ter Aa? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct + SNS faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Montfoort verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwer-ter-aa


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Stichtse Vecht? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand of vandalisme. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Nieuwer Ter Aa is altijd een risico. Flipperen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €280.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwer Ter Aa
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Nieuwer Ter Aa moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwer Ter Aa

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Nieuwer Ter Aa uitbreiden met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Leutingewolde afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze extra moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer & een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuwer Ter Aa

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €900.000 oplopend tot €3.950.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwer Ter Aa
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een ziekenhuis of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (beginnend bij €27,95 tot en met €32,00 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwer Ter Aa voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering