Woonverzekering Eelde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Eelde. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals ASR Verzekeringen en InShared die schade als gevolg van inbraak, brand, storm, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eelde maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, water, vandalisme, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als haarden en keukentafel? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Eelde? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali + ZLM verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Dodewaard verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eelde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tynaarlo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade en roet. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte föhn? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Eelde kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €575.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eelde
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Eelde eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Eelde

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Eelde completer maken met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Brakel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop of gitaar. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eelde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.150.000 tot zo’n €3.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar InShared.

Rechtsbijstandverzekering Eelde
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt of geschillen met de buren. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €29,10 tot €27,45 per maand in maart 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eelde voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering