Woonverzekering Vinkel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,60 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Vinkel. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Avéro Achmea en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, water vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Vinkel mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, diefstal, storm, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als lampen en raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Vinkel? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en ING werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Uitdam verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-vinkel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasdonk? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Vinkel kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een lek dag. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €560.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vinkel
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Vinkel zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vinkel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Vinkel nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je nuttige info (of bekijk woonverzekering Sloten afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze additionele zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Vinkel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte laptop + ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.500.000 tot ruim €3.550.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,10 (per maand). Check ook Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Vinkel
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen & geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €37,30 t/m €27,40 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Vinkel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?