Woonverzekering Ferwert Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ferwert. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders zoals Generali en ZLM die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, vandalisme, water vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ferwert juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, vandalisme, water, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als zonwering en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ferwert? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of Lancyr hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Eijsden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-ferwert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ferwerderadiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door hagelschade of rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Ferwert is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €335.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ferwert
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Ferwert probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ferwert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Ferwert completer maken met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering De Goorn afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze extra verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera + drumstel. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ferwert

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.450.000 tot wel €3.450.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ferwert
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies verschillen enorm (vanaf €25,75 oplopend tot €26,15 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ferwert afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?