Woonverzekering Leuvenheim Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Leuvenheim. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Unigarant die schade zoals bliksem, inbraak, storm, brand dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Leuvenheim juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als radio en warmtepomp? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Leuvenheim? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als HEMA + Reaal zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kuitaart verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-leuvenheim


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Brummen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en smeltschade. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Leuvenheim kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Schade door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en loslatende kit. Typische schade is een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €465.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Leuvenheim
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Leuvenheim eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Leuvenheim

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Leuvenheim aanvullen met een aantal praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Hoogblokland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Leuvenheim

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.450.000 tot wel €3.600.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,75 (per maand). Check ook ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leuvenheim
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie & bij aankoop van een huis. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €31,70 tot wel €33,40 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Leuvenheim online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?