Woonverzekering Kuitaart Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Kuitaart. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals Ditzo en Zelf die schade veroorzaakt door water, vandalisme, storm, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kuitaart juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als afzuigkap of kleding? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kuitaart? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en InShared werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kerkdriel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kuitaart


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als windstormen (vanaf windracht 7) en smeltschade. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Kuitaart kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €320.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kuitaart
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Kuitaart gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kuitaart

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Kuitaart nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij handige info (of bekijk woonverzekering Hendrik-Ido-Ambacht afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze mogelijke dekkingstaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer of gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kuitaart

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 tot €2.500.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering Kuitaart
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erkenning van kinderen of geschil met een verzekeraar. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €24,80 tot €31,90 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kuitaart voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?