Woonverzekering Kerkdriel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Kerkdriel. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als HEMA en Turien en Co die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, brand verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kerkdriel mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als mixer en badkameraccessoires? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kerkdriel? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse of Klaverblad faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hunsel verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kerkdriel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Maasdriel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en olie. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Kerkdriel kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is onbruikbare apparatuur. In de regel wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €445.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kerkdriel
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Kerkdriel zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kerkdriel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Kerkdriel uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Harreveld afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera en een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kerkdriel

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.300.000 tot €3.550.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kerkdriel
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie & conflict met de buren. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen enorm (vanaf €38,00 tot €25,40 p/maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kerkdriel voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?