Woonverzekering Hunsel Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,70 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Hunsel. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen waaronder DAK en Reaal die schade als gevolg van water, storm, brand, vandalisme afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hunsel juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, vandalisme, water, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als levensmiddelen of audiovisuele apparatuur? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hunsel? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche of Unigarant hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Hitzum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hunsel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leudal? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm of roet. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hunsel kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €655.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hunsel
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Hunsel zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hunsel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Hunsel completer maken met additionele nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Grave afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en viool. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hunsel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen & kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.250.000 tot wel €3.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Hunsel
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €25,50 t/m €33,30 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hunsel op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?