Woonverzekering Voerendaal Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Voerendaal. De woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door inbraak, storm, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Voerendaal juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, inbraak, brand, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals broodrooster en Xbox? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Voerendaal? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ANWB + nowGo hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ursem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-voerendaal


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Voerendaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm of olie. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Voerendaal kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Doorgaans worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €605.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Voerendaal
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Voerendaal eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Voerendaal

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Voerendaal completer maken met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Sommelsdijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze nieuwe modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet of een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Voerendaal

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.400.000 tot wel €4.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Voerendaal
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn & conflict bij aankoop huis. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €29,75 tot en met €30,30 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Voerendaal voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering