Woonverzekering Lageland Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Lageland. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. De Goudse en Univé die schade zoals storm, water, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lageland juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, water, vandalisme, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als lampen of zonnebank? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Lageland? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd of Turien en Co werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Kinderdijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-lageland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Slochteren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm vanaf windkracht 7 en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Lageland kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een kapotte kit voeg. Typische schade is defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €665.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Lageland
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Lageland gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lageland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Lageland nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Herpt afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze mogelijke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera of een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lageland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €3.700.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Lageland
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank en afgenomen rijbewijs. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €31,60 oplopend tot €29,75 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lageland vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering