Woonverzekering Herpt Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Herpt. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Allsecur en Polis Direct die schade veroorzaakt door storm, bliksem, water, vandalisme vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Herpt juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, vandalisme, brand, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals serviesgoed of prothesen(gebit e.a.)? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Herpt? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Polis Direct verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Hauwert verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-herpt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heusden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inbegrepen. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Herpt kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €555.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Herpt
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Herpt eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Herpt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Herpt uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Fleringen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop en sieraden. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Herpt

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte telefoon of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.150.000 oplopend tot €4.100.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon polis.

Rechtsbijstandverzekering Herpt
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel of verkeersongeluk. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €28,20 tot wel €29,75 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Herpt online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering