Woonverzekering Fleringen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Fleringen. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Allianz en Unigarant die schade als gevolg van brand, bliksem, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Fleringen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. water, inbraak, storm, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pannen en scheerapparaat? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Fleringen? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of Klaverblad verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Elburg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-fleringen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tubbergen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade of rook. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Fleringen kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming / een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €625.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Fleringen
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Fleringen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Fleringen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Fleringen uitbreiden met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering De Hoeve afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & drumstel. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Fleringen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop en ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.050.000 tot ruim €4.100.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Fleringen
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt en conflict over aankoop auto. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies variëren significant (beginnend bij €33,45 oplopend tot €28,00 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Fleringen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?