Woonverzekering De Hoeve Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van De Hoeve. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade door o.a. vandalisme, brand, bliksem, inbraak dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Hoeve juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, brand, diefstal, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als sieraden en wasdroger? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Hoeve? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Univé hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Brummen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-hoeve


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Weststellingwerf? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in De Hoeve kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / een kapotte kit voeg. Typische schade is een opbollende vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €450.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in De Hoeve
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in De Hoeve eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Hoeve

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in De Hoeve aanvullen met een paar handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Bakhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Hoeve

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte telefoon en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.300.000 oplopend tot €4.100.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,00 (per maand). Check ook Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Hoeve
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met bedrijven of conflict met makelaar. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €32,55 tot €25,40 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering De Hoeve voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering