Woonverzekering Achthuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Achthuizen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Reaal die schade zoals storm, bliksem, water, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Achthuizen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als computers of hoeden? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Achthuizen? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en Interpolis zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zuid-Beijerland verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-achthuizen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Goeree-Overflakkee? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of olie. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Achthuizen kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat middels de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en bevroren leidingen. Typische schade is vochtplekken op de buur. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €420.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Achthuizen
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Achthuizen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Achthuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Achthuizen aanvullen met extra praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je handige info (of bekijk woonverzekering Werkendam afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Achthuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan kapotte apparatuur + therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.200.000 oplopend tot €4.350.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Achthuizen
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie of conflicten over erfrecht. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €31,30 tot en met €28,10 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Achthuizen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering