Woonverzekering Zuid-Beijerland Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zuid-Beijerland. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven waaronder HEMA en InShared die schade veroorzaakt door inbraak, water, brand, storm afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zuid-Beijerland april 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, inbraak, storm, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als televisie en linnen- en beddengoed? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zuid-Beijerland? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + OHRA bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wolphaartsdijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zuid-beijerland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Korendijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als waterschade of poging tot inbraak. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zuid-Beijerland is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Normaliter wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Meestal is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €510.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuid-Beijerland
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Zuid-Beijerland moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zuid-Beijerland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Zuid-Beijerland complementeren met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Vrouwenakker afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + gitaar. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zuid-Beijerland

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en ook kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.050.000 tot €3.800.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuid-Beijerland
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst & conflict na autoschade. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand lopen sterk uiteen (startend vanaf €34,65 tot en met €25,80 p/maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zuid-Beijerland afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering