Woonverzekering Vasse Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Vasse. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld water, brand, bliksem, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vasse juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, water, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als tafelkleden of haarföhn? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Vasse? Start meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd of Polis Direct zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tinallinge verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-vasse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tubbergen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of ontploffing. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Vasse kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / bevroren leidingen. Typische schade is een ondergelopen kelder. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door lekkage. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €325.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vasse
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Vasse zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vasse

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Vasse aanvullen met enkele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Silvolde afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vasse

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.500.000 tot €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,80 (per maand). Check ook Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Vasse
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag & conflict met een schadehersteller. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele opties.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen enorm (vanaf €36,95 tot €25,40 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vasse op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?