Woonverzekering Silvolde Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €9,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Silvolde. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders als Ditzo en nowGo die schade door o.a. water, brand, storm, inbraak dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Silvolde februari 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, water, inbraak, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als glaswerk of dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Silvolde? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Aegon en Nederlanden van Nu bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Saaxumhuizen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-silvolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oude IJsselstreek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Silvolde is altijd een risico. Openwrikken of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €255.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Silvolde
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Silvolde probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Silvolde

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Silvolde nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Ouderkerk aan de Amstel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon + sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Silvolde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Onder andere een onbruikbare bank en fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.250.000 tot ruim €3.550.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Silvolde
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis en verkeersongeluk. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €24,10 t/m €37,60 p/maand in februari 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Silvolde vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering