Woonverzekering Ouderkerk aan de Amstel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Ouderkerk aan de Amstel. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Allianz en InShared die schade als gevolg van water, inbraak, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ouderkerk aan de Amstel mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, water, inbraak, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als uurwerken en zonnebank? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Ouderkerk aan de Amstel? Start meteen met meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer en REAAL Verzekeringen verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosterland verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ouderkerk-aan-de-amstel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ouder-Amstel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Ouderkerk aan de Amstel is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Meestal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €295.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ouderkerk aan de Amstel
Direct een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Ouderkerk aan de Amstel probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ouderkerk aan de Amstel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Ouderkerk aan de Amstel complementeren met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Neede afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele modulebetaalt uit bij gebroken glas. Let op: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een fotocamera en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ouderkerk aan de Amstel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot ruim €2.500.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Ouderkerk aan de Amstel
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie of conflict na autoschade. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €25,75 tot en met €29,50 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ouderkerk aan de Amstel op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering