Woonverzekering Neede Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Neede. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en OHRA die schade als gevolg van storm, bliksem, water, inbraak afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Neede juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, storm, inbraak, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kristal en jacks? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Neede? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren + Lancyr bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Meppel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-neede


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Berkelland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand of roet. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of spelen met vuur? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Neede kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. Doorgaans wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €545.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Neede
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker jouw het huis in Neede gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Neede

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Neede complementeren met enkele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Langerak afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera en sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Neede

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.550.000 oplopend tot €4.100.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Neede
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel & conflict na autoschade. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €32,90 tot en met €30,55 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Neede voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering