Woonverzekering Standdaarbuiten Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Standdaarbuiten. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als bijv. BLG wonen en Univé die schade zoals water, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Standdaarbuiten februari 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, vandalisme, brand, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als platenspeler en koffers? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Standdaarbuiten? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea en Univé hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sint Kruis verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-standdaarbuiten


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Moerdijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en rook. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Standdaarbuiten kan ook jou gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €620.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Standdaarbuiten
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Standdaarbuiten probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Standdaarbuiten

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Standdaarbuiten completer maken met additionele belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Ravenswaaij afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze mogelijke zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + kleding. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Standdaarbuiten

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere vlekken op kleding + ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.550.000 tot wel €2.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Standdaarbuiten
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag en conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €24,55 tot en met €32,25 per maand in februari 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Standdaarbuiten vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering