Woonverzekering Ravenswaaij Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Ravenswaaij. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade zoals water, brand, storm, inbraak dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ravenswaaij juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, vandalisme, diefstal, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vriezer of wasmachine? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Ravenswaaij? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals DAK en Independer zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Ouwerkerk verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ravenswaaij


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Buren? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte koelkast? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Ravenswaaij is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €365.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ravenswaaij
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Ravenswaaij moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ravenswaaij

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Ravenswaaij aanvullen met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Nijland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad of kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ravenswaaij

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij vanaf €1.100.000 tot zo’n €4.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Ravenswaaij
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over adoptie en conflict over wonen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €33,90 tot €25,35 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ravenswaaij online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering