Woonverzekering Volkel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Volkel. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. Delta Lloyd en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. brand, bliksem, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Volkel juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, brand, storm, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als grammofoonplaten of servies? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Volkel? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali + SNS bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Vaassen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-volkel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Uden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en ontploffing. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Volkel is altijd een risico. De takjesmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningloopt via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Normaliter wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €665.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Volkel
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Volkel gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Volkel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Volkel nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Sonnega afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een iPad en gitaar. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Volkel

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte tablet + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.050.000 tot ruim €4.450.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,50 (per maand). Check ook Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Volkel
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfenis of conflict over verzekering. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €34,15 tot wel €37,90 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Volkel afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering