Woonverzekering Bedum Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Bedum. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Delta Lloyd en Interpolis die schade veroorzaakt door brand, storm, inbraak, vandalisme dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bedum juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, storm, brand, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als cd-speler of gereedschap? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bedum? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Bovag en Nationale Nederlanden werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Anloo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-bedum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bedum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als aanrijding of aanvaring of smeltschade. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Bedum kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €415.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Bedum
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Bedum zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bedum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Bedum aanvullen met extra belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Wouwse Plantage afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze mogelijke polis staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bedum

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.550.000 tot €4.900.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bedum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil met school van de kinderen en conflict over aankoop auto. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €30,95 tot wel €34,00 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bedum op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering