Woonverzekering Anloo Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Anloo. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld Generali en Klaverblad die schade zoals water, bliksem, storm, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Anloo juli 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, storm, inbraak, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als muziekinstrumenten en matrassen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Anloo? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea of Independer bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Aalst verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-anloo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Anloo is altijd een risico. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Meestal betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €340.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Anloo
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Anloo probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Anloo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Anloo uitbreiden met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Wijk bij Duurstede afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & sieraden. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Anloo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een deuk in de auto of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.150.000 tot wel €2.600.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €4,05 (per maand). Check ook Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Anloo
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict met een autodealer. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €31,95 t/m €28,35 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Anloo voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering