Woonverzekering Lattrop-Breklenkamp Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Lattrop-Breklenkamp. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen waaronder Bruns ten Brink en OHRA die schade zoals water, inbraak, bliksem, brand dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lattrop-Breklenkamp mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, inbraak, storm, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als broodrooster of Xbox? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lattrop-Breklenkamp? Start à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als De Goudse en SNS verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Koewacht verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-lattrop-breklenkamp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dinkelland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en roet. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Lattrop-Breklenkamp kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €575.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lattrop-Breklenkamp
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Lattrop-Breklenkamp gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lattrop-Breklenkamp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Lattrop-Breklenkamp complementeren met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Hijken afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lattrop-Breklenkamp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek op een meubel + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij variërend van €1.000.000 tot zo’n €3.550.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,95 (per maand). Check ook Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Lattrop-Breklenkamp
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €29,60 tot €35,30 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lattrop-Breklenkamp op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?