Woonverzekering Koewacht Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Koewacht. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Aegon en Reaal die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, water, storm dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Koewacht juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, inbraak, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als muziekinstrumenten en iPhone? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Koewacht? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ANWB en Unigarant werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Jirnsum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-koewacht


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Terneuzen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en ontploffing. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Koewacht kan iedereen gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en een lek waterbed. Typische schade is een kapotte wasmachine. Normaliter wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €415.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Koewacht
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Koewacht zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Koewacht

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Koewacht completer maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Heerle afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Koewacht

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.150.000 tot wel €2.700.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koewacht
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat & geschil m.b.t. pensioen. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende modules.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf €31,60 t/m €31,70 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Koewacht afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering