Woonverzekering Geersdijk Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €3,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Geersdijk. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder HEMA en ING die schade veroorzaakt door inbraak, storm, brand, water afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geersdijk juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere water, brand, vandalisme, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kleden of centrifuge? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Geersdijk? Start direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Aegon of InShared hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ermelo verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-geersdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noord-Beveland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en olie. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of gaslekken? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Geersdijk kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan een lek dag. Veelal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €395.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Geersdijk
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Geersdijk moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Geersdijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Geersdijk uitbreiden met verschillende praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Delfgauw afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Geersdijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte laptop + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.250.000 oplopend tot €4.650.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Geersdijk
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Denk aan medische fout & conflicten over erfrecht. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €25,30 tot en met €35,50 p/maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Geersdijk online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering