Woonverzekering Balk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Balk. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals Aon Direct en Lancyr die schade als gevolg van vandalisme, storm, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Balk juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, inbraak, diefstal, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als radio en gereedschap? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Balk? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als BLG wonen en Interpolis faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ammerstol verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-balk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door wateroverlast en vandalisme. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Balk kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €415.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Balk
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Balk zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Balk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Balk complementeren met een paar nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je handige details (of bezoek info over woonverzekering Woerdense Verlaat afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze additionele dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop + een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Balk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.550.000 tot €4.450.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Balk
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. ontslag of conflict over verzekering. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €30,00 tot en met €24,30 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Balk vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering