Woonverzekering Woerdense Verlaat Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Woerdense Verlaat. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle grote aanbieders waaronder Centraal Beheer en Independer die schade door o.a. storm, brand, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Woerdense Verlaat juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, brand, diefstal, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kleden en sjaals? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Woerdense Verlaat? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Reaal zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Weteringbrug verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-woerdense-verlaat


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Nieuwkoop? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door wateroverlast en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Woerdense Verlaat kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of een lekkende kraan. Typische schade is een onbruikbare vriezer. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €325.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Woerdense Verlaat
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Woerdense Verlaat zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Woerdense Verlaat

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Woerdense Verlaat nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind je nuttige info (of bekijk woonverzekering Veenoord afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Woerdense Verlaat

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.500.000 oplopend tot €4.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Woerdense Verlaat
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €32,35 tot en met €30,20 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Woerdense Verlaat op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering