Woonverzekering Blankenham Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,50 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Blankenham. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. Delta Lloyd en London Verzekeringen die schade zoals brand, bliksem, storm, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Blankenham juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, storm, water, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als levensmiddelen en relaxfauteuil? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Blankenham? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allsecur of SNS verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Beegden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-blankenham


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm of schade door regen. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Blankenham is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of loslatende kit. Typische schade is schade aan de vloer. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €690.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Blankenham
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Blankenham probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Blankenham

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Blankenham uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Zuidzande afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze extra modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Blankenham

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een barst in het scherm en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.200.000 oplopend tot €3.900.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blankenham
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag of geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €35,25 oplopend tot €29,10 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Blankenham online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?