Woonverzekering Schermerhorn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Schermerhorn. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld Bovag en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schermerhorn april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, storm, diefstal, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals vloerbedekking of toiletartikelen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Schermerhorn? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Ditzo en nowGo hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Roermond verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schermerhorn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schermer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brandstichting? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Schermerhorn kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaliter worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €345.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schermerhorn
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Schermerhorn zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Schermerhorn

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Schermerhorn aanvullen met verschillende nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Oploo afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een iPad of viool. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schermerhorn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank of ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.550.000 tot wel €2.600.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Schermerhorn
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente en erfafscheidingen e.d.. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €36,25 oplopend tot €34,50 p/maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schermerhorn voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?