Woonverzekering Oldeholtwolde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Oldeholtwolde. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars zoals Allianz en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, bliksem, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oldeholtwolde april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, storm, diefstal, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als albums en iPhone? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oldeholtwolde? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nijensleek verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oldeholtwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als hagelschade en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Oldeholtwolde kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Normaliter worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €420.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldeholtwolde
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct het huis in Oldeholtwolde probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oldeholtwolde

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Oldeholtwolde completer maken met diverse handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering Mariënvelde afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze extra dekkingverzekert bij gebroken glas. Tip: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oldeholtwolde

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek in de vloer en ook ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.450.000 tot ruim €3.100.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldeholtwolde
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan sociale wetgeving & schade of letsel in verkeer. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €33,05 t/m €34,90 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oldeholtwolde voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering