Woonverzekering Oldebroek Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Oldebroek. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade door o.a. storm, brand, water, bliksem afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oldebroek mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. water, storm, vandalisme, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koffiezetapparaat of raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oldebroek? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en InShared werken met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nijelamer verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oldebroek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oldebroek? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Oldebroek is altijd een risico. Kerntrekken of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine / loslatende kit. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €390.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldebroek
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct de woning in Oldebroek gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oldebroek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Oldebroek completer maken met meerdere praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Mariënberg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze unieke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oldebroek

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot wel €4.800.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldebroek
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan pensioenuitkering en conflict over wonen. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €37,05 oplopend tot €26,75 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oldebroek vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering