Woonverzekering Nijelamer Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Nijelamer. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen waaronder Allianz en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door storm, brand, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nijelamer april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou o.a. storm, brand, inbraak, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als spiegels en barbecue? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nijelamer? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als HEMA en ZLM bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Neerkant verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nijelamer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm of ontploffing. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Nijelamer kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Veelal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €485.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijelamer
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Nijelamer probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nijelamer

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Nijelamer nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Lisserbroek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nijelamer

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon + kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.250.000 tot €4.100.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Nijelamer
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving & conflict over wonen. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €32,25 tot en met €34,80 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nijelamer voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?