Woonverzekering Harfsen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Harfsen. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Allsecur en Reaal die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, water, storm verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Harfsen juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, storm, inbraak, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals zonwering of brommers? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Harfsen? Start à la minute’onze vergelijker! Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als HEMA + Nationale Nederlanden bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Goutum verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-harfsen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Lochem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag of plundering. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Harfsen kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte koelkast. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €605.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Harfsen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Harfsen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Harfsen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Harfsen complementeren met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je handige details (of bezoek info over woonverzekering Eesterga afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze nieuwe polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Harfsen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Denk dan aan een vlek op een meubel + kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.450.000 tot wel €4.050.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Harfsen
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven en verkeersongeluk. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €28,20 tot en met €36,70 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Harfsen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?